Utomhuskaminen Barbas BBQfire är den stiliga grillen som i en handvändning förvandlas till en mysig utomhuskamin som sprider ljus och värme på din uteplats. Samla familj och vänner för en smakfull och oförglömlig kväll! Med sina unika linjer och moderna look är BBQfire en fristående utomhuskamin som verkligen pryder sin plats i trädgården. Hos BBQfire kan alla grillfunktioner och verktyg smidigt gömmas undan tack vare smarta förvaringslösningar. Upplev en hållbar och mångfasetterad kamin som bjuder upp till dans och anpassar sig till kvällens rytm.

En grill i premiumklassen
Barbas BBQfire är en mångsidig grill som ger dig full kontroll över matlagningen och grillresultatet. Dess många funktioner gör den utmärkt för både direkt och indirekt uppvärmning, långsam matlagning och grillning. BBQ-gallret är mångsidigt och tillverkat med högkvalitativa rostfria stålribbor som vid behov kan bytas ut individuellt. Rotera gallret för att förvandla din BBQfire till en spettgrill.

Från grill till eldstad
Genom att all grillutrustning enkelt kan gömmas i de inbyggda förvaringsfacken förvandlas BBQfire smidigt till en vacker eldstad. Sätt bara dit gnistskyddet i lucköppningen och njut av en säker stämningshöjare när mörkret faller. De häftiga luckorna ramar in elden samtidigt som kaminens betong-keramiska beläggning avger härlig värme. Ett praktiskt askfat med luftflödeskontroll gör rengöringen enkel.

Med detaljrik precision
Barbas BBQfire tillverkas i Nederländerna av högkvalitativa material. Här läggs stor vikt vid varje detalj vilket gör Barbas BBQfire till premiumprodukt med utmärkt funktion och finish. För minskad miljöpåverkan och längsta möjliga bäst-före-datum kan många av kaminens delar bytas ut vid behov.

Kontakta oss gärna för pris, offert och ytterligare information!