Gaseldade kamininsatser och fristående braskaminer

– Bekvämlighet är nyckeln!

divider
F1 Smart Bell Panorama Gaseldad Braskamin

I samarbete med nederländska kamintillverkaren Barbas Bellfires erbjuder vi ett brett sortiment av fristående gaseldade braskaminer och gaseldade kamininsatser. Företaget har över 40 års erfarenhet av design och tillverkning och uppskattas sedan länge för sina pålitliga och extremt smidiga gaseldade kaminer. Samtliga tillverkas i företagets fabrik i Bladel och består till 100 % av nederländska komponenter. Att kaminerna dessutom är snygga och enkla att använda är några av förklaringarna till ett allt större intresse för gaseldade designkaminer. Är bekvämlighet nyckeln till ditt beslut? Jag då är valet enkelt. Med en gaseldad kaminlösning är din värmande brasa bara en knapptryckning bort.

Upptäck de gaseldade braskaminerna och kamininsatserna på Barbas Bellfires webbplats och återkom till oss på Brasvärmeinteriör med din favorit. Vi hjälper dig med allt från design, ritningar och byggmaterial till beställning, leverans och installation. Ja, med allt som behövs för att gå hela vägen från idé till mysig brasa.

Varför välja en gaseldad braskamin?

  • Smidig användning – på och av med en knapp eller app
  • Ingen vedhantering – inget skräp, slit och släp
  • Ingen aska – alltid ren och fin kamin
  • Enkelt underhåll – fyll på gasen och putsa glasen
  • Naturtrogen eld – njut mera med lågor som går att reglera
  • Hög effekt – skön innetemperatur i ur och skur
F1 Room divider Gaseldad Brasvarmeinterior
F1 Horizon Bell Large Tunnel Gaseldad Brasvarmeinterior

Fristående gaseldade kaminer – färdiga att ställa på plats och ansluta direkt

F2 BOX gas 55 Fristaende Forvaring Brasvarmeinteriorwebp

I Barbas Bellfires utbud av fristående gaseldade braskaminer hittar du modern teknik i kombination med stilrena och moderna linjer. Pålitliga braskaminer som inger en robust industrikänsla, som sprider ljus och värme och som är lika enkla att använda som att installera. Välj mellan ett flertal olika utföranden, storlekar och proportioner. Med eller utan vedförvaring? Vägghängd eller golvstående? Kvadratisk eller rektangulär? Hög eller bred? Utforska alternativen på Barbas Bellfires webbplats och återkom till oss på Brasvärmeinteriör så diskuterar vi dina behov/önskemål och tar fram pris på en helhetslösning.

Gaseldade kamininsatser – redo för platsbyggd omramning eller inbyggnad i vägg

Vill du skapa en unik braskaminlösning, med din egen design, finns oändliga möjligheter med Barbas Bellfires gaseldade kamininsatser. Med en platsbyggd omramning kan din kamin bli en majestätisk möbel i rummet. Genom att bygga in kamininsatsen i väggen eller en rumsavdelare skapar du ett helt annat men minst lika spännande uttryck. Frontglas, hörnglas, glas på tre sidor eller genomsyn? Stor eller liten? Högrest eller jättebred? Låt dig inspireras på Barbas Bellfires webbplats och återkom till oss på Brasvärmeinteriör så diskuterar vi dina behov/önskemål och tar fram pris på en helhetslösning.

F1 Vertical Bell Medium Gaseldad Braskamin
Inspiration

Hitta ytterligare inspiration

Vi har skapat massor av platsbyggda och inbyggda designlösningar tillsammans med våra kunder. Framförallt med vedeladade kamininsatser men de gaseldade kamininsatserna från Barbas Bellfires går att rama in eller bygga in på precis samma sätt. Besök vårt bildgalleri för ytterligare inspiration till din gaseldade platsbyggda eller inbyggda braskamin.
Inspiration

Varför ökar intresset för gaseldade braskaminer?

F1 Gaseldad Fire Panorama Brasvarmeinterior

Bekvämlighet är nyckeln. Moderna gaseldade braskaminer ser precis ut som vedeldade kaminer men är mycket enklare att använda. Ett tryck på knappen och din brasa är tänd, och lika lätt släcker du den igen. Perfekt om du måste ut i ett snabbt ärende eller om du kommer hem sent och fortfarande vill kunna avnjuta din middag framför en mysig brasa. Du behöver inte ens gå fram till din gaseldade braskamin för att tända den. Den styrs enkelt och smidigt via en fjärrkontroll eller med en app i din mobil/surfplatta (tillval). Ja, den största fördelen med en gaseldad braskamin är utan tvekan användarvänligheten. Du slipper all vedhantering och du behöver inte tänka på att hålla elden vid liv. Att eldens intensitet går att reglera är ytterligare en funktion som många uppskattar.

Fortfarande tveksam?

Är du fortfarande tveksam till en gaseldad braskamin? Funderar du på om den skapar samma mysfaktor och stämning som en vedeldad brasa? Oroa dig inte! Numera är eldbilden hos en gaseldad braskamin nästan omöjlig att skilja från en vedeldad eld. Särskilt om du väljer en kamin från Barbas Bellfires som sedan länge specialiserat sig på just gaseldade kaminer, designade och tillverkade i egen fabrik och framtagna utifrån kundernas önskemål.

Ytterligare fördelar med en gaseldad braskamin

Besök Barbas Bellfires webbplats för deras fullständiga utbud av gaseldade braskaminer och tveka inte att kontakta oss för hjälp och vägledning på din resa mot en riktigt bekväm kaminlösning!

F1 Corner Bell Gaseldad Braskamin
F2 BOX Gas Fristaende Forvaring Brasvarmeinterior