Välkommen att upptäcka våra premiumkaminer!

Vi på Brasvärmeinteriör är generalagent för det tyska kvalitetsmärket Spartherm. Vad kul att du som söker en braskamin i toppklassen har hittat hit.

divider

Premium Edition – Ett stort steg mot absolut perfektion

På Brasvärmeinteriör är vi enormt glada och stolta över vårt långa och goda samarbete med den tyska kvalitetstillverkaren Spartherm. Vi vet att deras produkter alltid håller vad de lovar inom såväl kvalitet som design och funktion. Med sin exklusiva kollektion Premium Edition har Spartherm tagit ett stort steg mot absolut perfektion. Fråga oss gärna om om de senaste nyheterna som t ex:

  • Patenterad lösning för smidig glasrengöring.
  • Tät- och mjukstängande lucka med smart hissteknik.
  • Infällda luckram och dolda handtag för maximal insyn.
  • Solid ramkonstruktion för oändliga inbyggnads- och designmöjligheter.
  • Extra primärluftskanal som ger ren förbränning med perfekta lågor och glöd.
  • Finpolerat keramiskt glas som drar åt sig mindre sot och ger mindre spegeleffekt.
Spartherm Premium detalj handtag
Spartherm Premium detalj lufthandtag
Spartherm Premium detalj forsankt dorr
Spartherm Premium detalj kvalitetsmarke
Spartherm Premium detalj forsankt botten
Spartherm Premium V 2L 80h miljo2
spartherm premium Varia 2L 55 miljo2
spartherm premium a u 50h miljo2
Braskamin kok vardagsrum design inspiration
Spartherm Premium V 2L 68h miljo
divider

Varför rekommenderar experterna Spartherm Premium Edition?

Den tyska braskamin- och spisinsatstillverkaren Spartherm driver ständigt utvecklingen framåt med snyggare design, bättre kvalitet och smartare teknik. Söker du en eldstadsinsats med obegränsade inbyggnadsmöjligheter, som med smarta lösningar ger full insyn till imponerande vackra lågor och glöd? Eller kanske en gedigen fristående braskamin som i sin stil och massiva uttryck är så nära en platsmurad eldstad du kan komma?

Då kan vi på Brasvärmeinteriör, som jobbat med spisinsatser och braskaminer sedan 2007, varmt rekommendera produktserien Spartherm Premium Edition där verkligen inget lämnats åt slumpen.

Här har kaminens/insatsens handtag och luckram fällts in för optimal exponering av brasan. Det keramiska glaset har finpolerats för att dra åt sig mindre sot och ge mindre spegeleffekt. Luckan stänger mjukt, fint och tätt med genomtänkt hissteknik och göms helt i en skåra vid uppfällt läge. En extra primärluftskanal ger såväl ren förbränning som perfekta lågor och glöd. Och som om detta inte vore gott nog levereras samtliga Premium Edition-produkter med en patenterad lösning för smidig glasrengöring.

Insatsernas solida ramkonstruktion skapar oändliga designmöjligheter när det kommer till omramning och inbyggnad och de exklusiva fristående braskaminerna finns i många olika utföranden och färgsättningar. Allt för att passa dig som vill inreda med värme i sin vackraste form.

Spartherm Premium Edition 8fordelar Brasvarmeinterior

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Ärende *

Vi är experter på braskaminer!
– Ta del av våra bästa råd

Brasvärmeinteriör har agenturen för bland annat Spartherm i Sverige. Det innebär att vi inte säljer braskaminer till dig som slutkund, utan det gör alla våra återförsäljare.  Däremot så hjälper vi dig hela vägen fram till att du gör din beställning via någon av våra återförsäljare som även utför platsbesök och montering.

Med vår stora erfarenhet och expertis kring platsbyggda och anpassade lösningar för braskaminer så guidar vi dig så att du får den absolut bästa lösningen utifrån dina behov och önskemål.