Kamininsatsen Spartherm Mini 2LRh är en kompakt hörnglaskamin där storheten bor i det lilla. En perfekt lösning vid något lägre takhöjd men givetvis också en favorit hos alla som tycker att lagom är bäst, storleksmässigt alltså. Spartherms stilrena design och höga kvalitet ryms givetvis även i detta praktiska format. Eldstadens luckhiss gör det lekande lätt att lägga ytterligare ett värmande vedträ på brasan.

Spisinsatsen är tillverkad med Spartherms erkänt smarta teknik för stiliga flammor, perfekt rumstemperatur och låg vedförbrukning. Automatisk motorstyrd lucka samt appstyrning av den smarta tekniken finns som två av flera spännande tillval. Insatsen Mini 2LRh erbjuder oändliga möjligheter när det kommer till omramningar och inbyggnad.

Gillar du hörnglasstilen men drömmer större? Kasta gärna ett öga på denna kamins katedralliknande kusin Spartherm Arte 2LRh-66.

Kontakta oss och berätta om just din drömkamin så ser vi tillsammans till att den blir verklighet – Vi är experter på Spartherm!

Ladda ner prestandadeklaration (pdf)»