Braskassetten Linear S 600 kommer inte göra dig besviken när du vill uppgradera din befintliga öppna spis till en modern kamin med vackra flammor bakom det skyddande glaset. Med sina rena linjer och ett luckmått på 562×515 mm passar denna spiskassett perfekt i många olika eldstäder.

Med en braskassett från Spartherm uppgraderar du snabbt och enkelt din befintliga öppna spis till en modern, värmeeffektiv och säker kamin. Renare inomhusluft och minskad vedförbrukning får du på köpet!

Anslutning för tilluft utifrån samt konvektionsfläkt för ökad värmespridning finns som tillval. Denna kassett går även att använda som insats för dig som vill platsbygga en helt ny kamin med egenvald omramning.

Passar inte måtten på din befintliga öppna spis för denna braskassett? Spartherms Linear-kassett finns även med luckstorlekarna XS (381×492 mm), M (662×565 mm), L (762×585 mm) och XL (862×605 mm).

Kontakta oss och berätta om din befintliga öppna spis och dina önskemål så hjälper vi dig att hitta rätt braskassett – Vi är experter på Spartherm!

Ladda ner prestandadeklaration »