Modernisera din öppna spis med en braskassett!

Med en braskassett från Spartherm uppgraderar du snabbt och enkelt din befintliga öppna spis till en modern, värmeeffektiv och säker kamin. När kassetten installerats i din älskade eldstad kan du se fram emot ett mycket bekvämare sätt att njuta av värme i sin vackraste form. Ladda med ved, tänd brasan, stäng luckan och säg hej då till farliga gnistor, röklukt och hög vedförbrukning. Njut i stället av alla de fördelar som en modern spiskassett kan erbjuda i form av ökad säkerhet, renare luft, högre värmeeffekt och minskad vedförbrukning.

Spartherms Linear-kassett finns med luckstorlekarna XS (381×492 mm), S (562×515 mm), M (662×565), L (762×585 mm) och XL (862×605 mm). Allt för att du ska kunna hitta en braskassett som passar till just din öppna spis.

Majoriteten av Linear-kassetterna går även att använda som insats för dig som vill platsbygga en helt ny kamin med egenvald omramning. För större utbud och valmöjligheter vid nybyggnad, kika gärna på Spartherms kamininsatser »

Kontakta oss och berätta om din befintliga öppna spis och dina önskemål så hjälper vi dig att hitta rätt braskassett – Vi är experter på Spartherm!

divider
divider
Kontakta oss

Vi hjälper dig!

Kontakta oss med dina frågor, idéer och önskemål så hjälper vi dig hela vägen till en sprakande brasa.
Kontakta oss