Designa och platsbygg din drömkamin

Med en insats från Spartherm Premium får du stora möjligheter att designa och platsbygga din drömspis. Omramningen till eldstaden är flexibel att anpassa och designa utifrån era förutsättningar och önskemål. Spartherms prisbelönta design, innovation och kvalitativa komponenter ger dig också en långsiktig lösning som gynnar både vår miljö och din plånbok. Med utgångspunkt från dina behov och  vår långa erfarenhet och kunskap sätter vi gemensamt planen framåt.   

divider

Lösningar för att designa din inbyggda kamin och eldstad. Vilken typ av insats passar dig?

divider
Kontakta oss

Behöver du bolla en idé?

Vi hjälper dig genom att svara på frågor och reda ut dina förutsättningarna för en braskamin i ditt hem.

Kontakta oss
divider
divider

Detaljer i en exklusiv kamin från Spartherm

Alla premium-insatser från Spartherm kommer med en optimal kvalité på glasen. Det keramiska glaset har finpolerats för att dra åt sig mindre sot och skapa mindre spegeleffekt. Glaset får en längre livslängd, är enklare att rengöra och höjer känslan av en levande, mysig eldstad.

Insatsen kommer även med en konstruktion där handtag och luckram diskret och elegant glider ner i en skåra när luckan är stängd. Inga synliga detaljer skapar en optimal och naturlig exponering av brasan. Om du vill ha en helt öppen brasa eller när du ska fylla på ved så glider glaset elegant ner I en skåra i konstruktionen.

Spartherm Premium detalj handtag
Spartherm Premium detalj lufthandtag
Spartherm Premium detalj forsankt dorr
Spartherm Premium detalj forsankt botten
Spartherm Premium detalj kvalitetsmarke
divider