Braskaminen Spartherm Premium Apollon 2R är den perfekta lösningen för dig som söker en fristående hörnglaskamin med upplevelsen av en exklusiv inbyggd designlösning. Med sin massiva omramning av stål är denna stilrena spis så nära en inmurad kamininsats du kan komma. Placera mot vägg eller fritt i rummet. Matcha färgmässigt med dina väggar eller bryt av helt och gör eldstaden till en kaxig inredningsdetalj.

Premium Apollon 2R är tillverkad med Spartherms erkänt smarta teknik för stiliga flammor, perfekt rumstemperatur och låg vedförbrukning. Premium-kollektionens uppskattade detaljer som infälld luckram, dolt handtag, mjukstängande lucka och finpolerat keramiskt glas ingår som standard medan automatisk motorstyrd lucka samt appstyrning av den smarta tekniken finns som två av flera spännande tillval.

Gillar du konceptet? Inom Spartherms Premium-kollektion av braskaminer hittar du såväl fristående hörnglaskaminer som widescreen-kaminer och panoramakaminer med ”inbyggnadskänsla”.

Kontakta oss och berätta om just din drömkamin så ser vi tillsammans till att den blir verklighet – Vi är experter på Spartherm Premium!