Välkommen att upptäcka våra premiumkaminer!

Hej Eldabutiks-kund och välkommen till oss på Brasvärmeinteriör! Vi är generalagent för det tyska kvalitetsmärket Spartherm. Vad kul att du som söker en braskamin i toppklassen har hittat hit.

divider

Köp din Premium-kamin hos Eldabutiken

På Brasvärmeinteriör är vi enormt glada och stolta över vårt långa och goda samarbete med Eldabutikerna i Stockholmsregionen. Vi vet ju att du som letar efter en braskamin i premiumsegmentet är i riktigt goda händer hos Eldabutikens kunniga personal. De vet allt som finns att veta om de senaste nyheterna inom produktserien Spartherm PremiumEdition som t ex:

  • Patenterad lösning för smidig glasrengöring.
  • Tät- och mjukstängande lucka med smart hissteknik.
  • Infällda luckram och dolda handtag för maximal insyn.
  • Solid ramkonstruktion för oändliga inbyggnads- och designmöjligheter.
  • Extra primärluftskanal som ger ren förbränning med perfekta lågor och glöd.
  • Finpolerat keramiskt glas som drar åt sig mindre sot och ger mindre spegeleffekt.
Spartherm Premium detalj handtag
Spartherm Premium detalj lufthandtag
Spartherm Premium detalj forsankt dorr
Spartherm Premium detalj kvalitetsmarke
Spartherm Premium detalj forsankt botten
Spartherm Premium V 2L 80h miljo2
spartherm premium Varia 2L 55 miljo2
spartherm premium a u 50h miljo2
Braskamin kok vardagsrum design inspiration
Spartherm Premium V 2L 68h miljo
divider

Glödhett erbjudande för dig som Eldabutiks-kund!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev redan nu så får du som prenumerant en exklusiv gåva när/om du köper en Spartherm PremiumEdition-kamininsats i någon av Stockholmsregionens fyra Eldabutiker (Årsta, Haninge, Värmdö och Järfälla).

Aktuell gåva just nu är den vackra ljuslyktan Growdrop medium från Glowbus till ett värde av 3 395:- inkl. moms. Perfekt när du vill komplettera din nya Spartherm-kamin med ytterligare en levande ljuskälla!

Registrera dig nu!

divider

Varför rekommenderar experterna Spartherm Premium Edition?

Den tyska kamintillverkaren Spartherm driver ständigt utvecklingen framåt med snyggare design, bättre kvalitet och smartare teknik. Söker du en eldstadsinsats med obegränsade inbyggnadsmöjligheter och som med smarta lösningar ger full insyn till imponerande vackra lågor och glöd? Då kan vi på Brasvärmeinteriör, som jobbat med braskaminer sedan 2007, varmt rekommendera produktserien Spartherm Premium Edition där verkligen inget lämnats åt slumpen.

Här har insatsens handtag och luckram fällts in för optimal exponering av brasan. Det keramiska glaset har finpolerats för att dra åt sig mindre sot och ge mindre spegeleffekt. Luckan stänger mjukt, fint och tätt med genomtänkt hissteknik och göms helt i en skåra vid uppfällt läge. En extra primärluftskanal ger såväl ren förbränning som perfekta lågor och glöd.

Och som om detta inte vore gott nog har insatsen en patenterad lösning för smidig glasrengöring och en solid ramkonstruktion som öppnar för oändliga designmöjligheter när det kommer till omramning och inbyggnad. Allt för att passa dig som vill inreda med värme i sin vackraste form.

Missa inte vårt erbjudande för dig som Eldabutiks-kund! 

Vi hjälper dig på vägen

Är det något som Eldabutikens experter mot förmodan inte har svar på, ja då vänder de sig till direkt oss. Det kan givetvis även du göra. Vi finns alltid med i bakgrunden och hjälper gärna både våra återförsäljare och deras slutkunder att hitta rätt bland enskilda produkter och långsiktiga helhetslösningar, hela vägen från idé till en sprakande vacker och värmande brasa.

braskamin tresidigt glas brasvarmeinterior

Kontakta oss

Ärende *