Vi inreder med värme

Vi på Brasvärmeinteriör har en tydlig vision – det ska vara enkelt och smidigt att inreda med värme. Därför arbetar vi sedan 2007 med att importera och distribuera kaminer, spisinsatser, braskassetter, bioetanolkaminer, terrasvärmare, grillar och tillbehör från noga utvalda leverantörer. Vi saluför även bioetanolbränsle under eget varumärke.

När bara det bästa är gott nog 

Vårt mål är att hjälpa såväl återförsäljare som direktkunder över hela landet att hitta rätt produkter i dagens enorma utbud. I vårt sortiment finns därför bara de senaste premiumprodukterna från Europas ledande tillverkare. Att välja en produkt från Brasvärmeinteriör är alltid en garanti för högsta kvalitet, bästa funktion och design av världsklass.

Från idé till drömkamin 

Vår långa erfarenhet i branschen har gjort oss till experter inom såväl fristående kaminer som kamininsatser för inbyggnad och frimurning. Vi levererar allt våra kunder behöver för ett lyckat resultat – från separata delar till kompletta byggsatser. Fråga oss gärna om råd, designförslag och ritningar. Vi hjälper dig hela vägen från idé till drömkamin. 

Vi har svar på dina frågor 

En nära dialog med våra återförsäljare och direktkunder har alltid haft högsta prioritet hos oss. Att delta i branschmässor och besöka våra återförsäljares butiker är en viktig del av vår verksamhet. Här på vår webbplats visar vi just nu bara en bråkdel av vårt breda sortiment men vi fyller ständigt på med nya produkter. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor. Det vi inte vet om brasvärme är inte värt att veta.

Molijns väg 6, 589 41 Linköping   |   Tel 013-23 40 40   |   info@brasvarmeinterior.se