Kamininsatsen Spartherm Arte 3RL-100h med glas på tre sidor och ett frontglas som är hela 1 000×570 mm är vår allra bredaste panoramakamin. Välj en omramning som passar ditt hem, slå dig ned i soffan och njut av en majestätisk eldstad med bredden som främsta spets. Med Spartherms smarta luckhiss glider även denna insats stora glas fjäderlätt upp när du vill öppna din kamin.

Spisinsatsen är tillverkad med Spartherms erkänt smarta teknik för stiliga flammor, perfekt rumstemperatur och låg vedförbrukning. Automatisk motorstyrd lucka samt appstyrning av den smarta tekniken finns som två av flera spännande tillval. Insatsen Arte 3RL-100h erbjuder oändliga möjligheter när det kommer till omramningar och inbyggnad.

Gillar du den breda panoramadesignen? Kika även på Spartherm Premium A-3RL-80h som med sitt frontglas om 800 mm är vår näst bredaste insats med glas på tre sidor.

Kontakta oss och berätta om just din drömkamin så ser vi tillsammans till att den blir verklighet – Vi är experter på Spartherm!

Ladda ner prestandadeklaration (pdf)»